torsdag 6 november 2008

Undersökningen avslutad!

Vill först och främst tacka alla läsare, nya som gamla, som deltog och röstade i vår lilla undersökning. Det är ju som sagt för er skull som vi skriver om en hel del tips på saker och ting.

Vad man kan säga är väl att det var ju inte allt för många som röstade, men dom främsta förbättringar som ni vill se är fler inlägg, designen, filmtipsen, samt även modetipsen.

Fler inlägg jobbar vi på i nuläget, problemet är att vi har varit inne i en tung studieperiod så bloggen har tyvärr fått lida lite. Det tar ju lite tid att anpassa sig till kurser med så segt tempo som vi haft (ekonomi). Vi är ju vana med full fart och tunga tekniska ämnen. Därav har det sega ekonomtempot bidragit till att vi också blivit slöa.

Angående designen, så har vi ändrat lite, men den ser i stort sett ut som från början, och vi har inga direkta planer nu på att ändra så mycket där. Vi tar dock gärna emot tips av er ifall ni har något speciellt ni vill snygga till på sidan.

Filmtipsen är väl som dom är, och det som skrivs är ju personliga åsikter från J, så ni är mer än välkommna att lämna kommentarer om va ni tycker om just den filmen/filmerna ni är oense om att var bra/kassa.

Hela outfitt-grejen kommer antagligen att läggas ned, det känns lite meningslöst, mer tid kommer istället att läggas på musikinläggen. Modetipsen kommer att fortsätta dock, med inspiration från olika kampanjer samt lite mer budgetalternativ och nätshopping. Blir väl lite mer snart när vintern nu ligger runt hörnet, så ska vi tipsa er om hur ni klarar er undan urinvägsinfektioner etc. och att hålla värmen på ett stiligt sätt.

Är det något ni känner att ni vill tillägga som vi ska förbättra så tveka inte, utan droppa en kommentar så kikar vi på det!

Tack o bock!

//J & A

Inga kommentarer:

 
Blogglista.se