torsdag 25 september 2008

Death race

Gillar du bilrace blandat med kulsprutor och någon halvschysst brud? Eller gillar du bara Jason Statham? Stämmer du in på något av det så är "Death Race" en film för dig! Kanske inte en av Jason's bästa filmer men gillar man han har man svårt att tycka illa om den här filmen faktiskt. Måste ju faktiskt säga att om det skulle vara vem som helst annars som var huvudperson i filmen så skulle filmen suga så hårt! Är man ensam i höstmörkret en fredagkväll och inte har något bättre för sig kan det vara värt att kika på denna rulle!



3 popcorn av 5 får den av mig iaf!

Popcornskala

1 popcorn = rent ut sagt förjävlig! Om någon nämner filmen igen spyr jag handlöst!

2 popcorn = Helt värdelös, endast värd att kolla på om man har bjudit hem någon i annat syfte än att kolla på en bra film! Hög mysfaktor, och lite filmtittande med andra ord!

3 popcorn = Filmen funkar, men den är inte mycket mer än tidsfördriv i brist på annat!

4 popcorn = Schysst film, vill man bjuda hem någon för att kolla på en jäkligt bra rulle är denna film ett jäkligt bra alternativ! Dålig mysfaktor ifall man hade det i åtanke!

5 popcorn = Flawless, bara att ställa fram popcornen, godiset och drickat och avnjuta! Stäng av mobilen och omvärlden och luta dig tillbaka!

Inga kommentarer:

 
Blogglista.se