fredag 19 september 2008

I ditt ansikte.. bra eller anus?

I måndags hade programmet "I ditt ansikte" med Magnus Betnér premiär i kanal 5. Ett program där Magnus får åka ut och stå-uppa på platser och inför folk han hackat ner på under sina tidigare shower. Tanken är att se hur kaxig han är när han står öga mot öga med de han ska driva med. Ett väldigt intressant upplägg enligt mig, och första programmet var helt okey där han drev med Jesus och Paulus bland annat när han fick komma till en metodistkyrka i Göteborg.

Kom över en annan artikel om en person som sågar Magnus nya program. Klas Lindberg på 1000apor. Vem fan är det då? Ja man kanske skulle kunna beskriva honom som en i H-kändisens Alex Schulmans entourage, eller mer som Alex bitch eller nåt i den stilen. Iaf, Klas sågar Magnus i sin artikel genom att säga att han var för mjuk och att han inte svor nånting som han brukar etc. etc. Då kan man ju först börja fråga sig.. Är Klas helt dum i huvudet? Magnus Betnér blir inbjuden att köra en show för en fullsatt metodistkyrka, och han blir tvungen att lägga om lite mot va han brukar för att få publiken att överhuvudtaget lyssna på hans show och förhoppningsvis få bra feedback från dom (eller överhuvudtaget nån feedback), TROTS att han driver med bibeln, Jesus och Paulus. Då borde man ju mer bli geniförklarad än värdelösförklarad. Men neeej, Klas hade förvänta sig att Magnus Betnér skulle gå in och köra sin vanliga grej, typ säkert nåt i stil med att stycka Runar i småsmå bitar och bjuda högsta hönsen i livets ord på Runarpaj. Då är frågan, hur dum är du egentligen Klas, ponera för dig själv hur det skulle vara om du skulle göra liknande grej. Du skulle förmodligen vilja åka till Göteborg och köra ståupp för ett gäng och sedan inte ens få en applåd för skiten.

Antagligen sitter Alex Schulman med ett brännmärkningsjärn mot Klas arsle och säger åt han att skriva det ena och andra eftersom han inte kan komma på något själv, plus att Alex måste sänka dom som är roligare än han själv. Vilket skulle motsvara nästan hela Sveriges befolkning! Snart är det måndag och ett nytt avsnitt som inväntas med stor förväntan!

//J

Inga kommentarer:

 
Blogglista.se