torsdag 18 september 2008

Ibland händer det..

Igår kväll hände något som gjorde att all världens moln kom som en förmörkelse över det s.k. "sola i Karlstad". En 49-åring blev knivhuggen och mördad utanför coop bygg vid bergviks köpcentrum. Man misstänker en 34-årig utlänning som skäligen misstänkt för dådet.

Ibland förstår man inte vad det finns för sjuka människor där ute. Och om det nu är så att den här 34-åringen är skyldig så är han verkligen helt sjuk, och det var inte själva mordet jag ville komma in på utan att man hittade 49-åringen livlös ute mellan två parkeringar på ett av Sveriges största köpcenter. Frågan är då... var hittade man 34-åringen tror ni?

Jo.. 34-åringen hittade man inne, sittandes vid informationsdisken på byggavdelningen på coop, helt nerblodig och bara satt där.. Det var som att han visste eller snarare ville att polisen skulle haffa han och sedan spärra in han.. MEN.. antagligen så har vi än en gång bevittnat en s.k. "röststyrd" person eller liknande, vilket jag grundar på sättet att efter ett brutalt mord bara gå in och sätta sig och vänta. Då kan man inte ha planerat så mycket iaf. Sjuka människa!

Det är så man nästan knappt vågar gå utanför dörren längre när man hör vissa saker. Frågan är när dagen kommer då A får kommentera dagens outfit som skulle se ut enligt följande:

mössa: soldathjälm med plexivisir Stahlhelm
t-shirt: vit skottsäker emilio
jacka: svart skottsäker trenchkoat h&m
byxor: arbetsbyxor med vaddering blåkläder
skor: höga kängor med stålhätta doctor martens

//J

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför är det vesäntligt att han är utlänning? Bara sånt som stärker fördomar...

Our wasted lives sa...

Ta det med pressen, första stycket var i stort sett tagit ur tidningen. Han var ju heller inte bosatt i Sverige, så man kan väl säga att han var utlänning ordagrant. Stod ingenting om hudfärg om det var det du syftade på, han kan lika gärna varit vit, som mörk etc. Hänger inte ut någon hudfärg här, bara skriver så som det stod i tidningarna!

 
Blogglista.se