torsdag 9 oktober 2008

The Midnight Meat Train

Vad får man om man korsar Jason Voorhees från "Fredagen den 13:e", Benjamin Willis från "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" och The Terminator och sätter honom i en tunnelbane/korrupt stadsmiljö med lite "Alien Vs. Predator"-inslag?
Man får Mahogany (spelas av Vinnie Jones) i "The Midnight Meat Train".

Man får följa med Leon Kauffman (spelas av Bradley Cooper) som är fotograf och har en flickvän, Maya (spelas av Leslie Bibb). Leon är ute efter sitt stora genombrott, att hitta de där perfekta bilderna, men det går lite knackigt. En kväll bevittnar han när ett gäng hotar en tjej med en kniv och fotar hela händelsen. Gänget drar därifrån och tjejen klarar sig. Dagen efter får han läsa i tidningen om att tjejen han fotat saknas. Vad hände med henne egentligen efter att han skrämt bort gänget?

Det börjar visa sig att det försvunnit folk varje dag i över 100 år. Varför hittar man aldrig nån av de saknade personerna, och vem är den där mystiska mannen han fotat på stan och i tunnelbanan?

Helt okey story i nästan hela filmen, tills slutet kommer. Då ballar allt ur tyvärr. Helt klart inte den bästa filmen med Vinnie Jones, men DEFINITIVT den mest råa rollen han har haft någonsin! Det är ganska hög spänningsfaktor i filmen också! En liten parentes är att han säger bara ett ord i hela filmen, men det har sina skäl.



Filmen får 3 popcorn av 5! Allt tack vare Vinnie Jones, och den hade nått upp till 4 om det inte vore för slutet.

//J

Inga kommentarer:

 
Blogglista.se