torsdag 9 oktober 2008

Step Brothers

Jag tror inte att det går att ogilla Will Ferell har jag kommit fram till. Han gör de mest lysande filmer och roller. "Step Brothers" hamnar så också den i skaran av lysande filmer av Will Ferell.

Filmen handlar om två vuxna män i 40-års åldern som fortfarande bor hemma, Brennan Huff (spelas av Will Ferell) som bor hos sin mor Nancy Huff och sen är det Dale Doback (spelas av John C. Reiley) som bor hos sin far Dr. Robert Doback. Deras liv är helt skilda från varandras till en början men ändå så lika, men en dag när Robert har en föreläsning så faller han pladask för en kvinna i publiken, just det, Nancy Huff. Det blir giftemål och Nancy och Brennan ska flytta in hos Robert och Dale.

De flyttar ihop och det blir kaos. Dale och Brennan hatar varandra till en början. Brennan har alltid stått i skuggan av sin framgångsrika bror Derek som leasar helikoptrar. Efter en dag när Dale har givit Derek en riktig högerkrok så börjar Brennan gilla Dale mer och mer, och de blir bästa kompisar.

De gör sjuka grejer mest hela tiden i filmen, såhär barnsligt tråkiga grejer egentligen som är på så låg nivå att det blir så förbannat roligt allting. Det går inte att beskriva specifika roliga grejer i filmen eftersom det inte blir nånstans i närheten av hur roligt det egentligen är, så mitt tips är att definitivt se den nån gång! Se trailern så förstår ni lite bättre hur rolig den är!



Filmen får helt klart 5 sjukt feta popcorn av 5!

//J

Inga kommentarer:

 
Blogglista.se