tisdag 14 oktober 2008

Rest Stop: Don't Look Back

De gamla indianerna sysslade mycket med magi och dylikt sägs det. Bland annat om man skär ut ögonen på någon och sedan gräver ner personen, så kommer han vandra runt på jorden tills någon bränner upp ögonen så dennes själ kan komma till himlen. I den här filmen kör man på det konceptet kan man säga.

Man får följa Tom Hilts (spelas av Richard Tillman), hans flickvän Marilyn Culver (spelas av Jessie Ward), samt Tom's vän Jared (spelas av Graham Norris). Tom är en soldat som återvänt hem för att söka efter hans försvunna bror Jess och Jess's flickvän Nicole som varit försvunna i ett år.

Tom, Marilyn och Jared åker iväg för att leta efter Jess och Nicole som försvann när de var på väg till kalifornien från någonstans i Texas. De är tvungna att stanna vid en ganska fallfärdig mack för att fixa Jared's bil, och där börjar de få upp spåren. Men det visar sig inte vara så enkelt som de trott. I letandet efter Jess och Nicole får gänget möta "The Driver" som visar sig vara en snubbe av det lite ondare slaget.

Grymt brutala scener ibland, men samtidigt så är det en alldeles för uppenbar och faktiskt riktigt kass film. Tyvärr, för den skulle kunna ha lite potential. Kan tillägga också att denna är en uppföljare på "Rest Stop: Dead Ahead".



Filmen når knappt upp till 2 klena popcorn av 5!

//J

4 kommentarer:

Anonym sa...

en skit film. ett stort fel är det i filmen oxå. när han mördaren tar tom från hållplatsen åker han ju med sin bil till bussen. när tom kommer ut så står hans bil utanför bussen. så jävla dålig!

Our wasted lives sa...

haha ja den var ju inte den bästa som sagt! En liten blooper där! =) Har för mig det var en del grejer till som jag inte skrev för att inte sabba för andra. hehe Hade du sett ettan?

Anonym sa...

Nix jag har inte sett ettan och jag vet inte om jag vill göra det heller, att USA sprutar ut sån här skit är en skam!

Our wasted lives sa...

haha nej låt bli och se den också! jo det sprutas ut en hel del skit därifrån men en hel del bra också. Men jämför man med Sverige så har dom en hel del bättre som sprutas ut haha =)

 
Blogglista.se