torsdag 23 oktober 2008

You Don't Mess With The Zohan

Så har man då än en gång fått se när Adam Sandler får en att skratta tills man har kramper i magen. Gillar man låga snuskiga skämt med en touch av israelisk/palestinsk touch på, så är den här filmen ett klockrent val.

Adam Sandler spelar Zohan som är en israelisk "soldat" eller vad man vill kalla det, kommer en dag på att det där med att slåss och kriga inte är hans grej egentligen. Han kan spöa vem som helst, och hur många som helst i stort sett, men hans största dröm är att bli frisör. En dag när han ska kriga mot Palestinas motsvarighet The Phantom (spelas av John Turturro), så bestämmer han sig för att fake'a sin död, fly landet och börja ett nytt liv i U.S.A.

Han försöker få jobb på den kändaste frisörkedjan, men det går inge vidare även fast han har självförtroendet, discomovesen och 80-tals frillan han klippt till själv. Han fortsätter att söka sin lycka och hittar till slut sin salong, som är en liten palestinsk salong där han kommer på ett bra koncept kan man säga för att få fart på buisnessen! Framförallt nytänkande inom frisörbranschen (har personligen inte hittat eller läst om någon liknande salong än iaf).



Filmen får 4 discopopcorn av 5! Nästan ett måste att ha sett den!

//J

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken häftig blogg.

Anonym sa...

Hahahahah den här filmen är så grym!!!!

Our wasted lives sa...

hehe ja den har sina stunder :)

 
Blogglista.se