onsdag 22 oktober 2008

Pineapple Express

En riktig junkiefilm som handlar om en snubbe som heter Dale Danton och hans weeddealer till polare Saul Silver. Dale sitter och röker på lite i sin bil en kväll och plötsligt ser han en kvinnlig polis som springer in i ett hus så han gömmer sig för att inte bli påkommen med gräset. När han sen tittar upp ser han när en man i huset (Ted Jones) skjuter ihjäl en kines, och sen kommer poliskvinnan (Carol) och drar nåra skott också för säkerhets skull. Det blir lite för mycket för Dale att klara av så han kastar ut sin joint ur blien och försöker ta sig därifrån så snabbt som det bara går, och kör hem till polarn Saul.

Han berättar hela storyn för Saul och kommer på att gräset han rökte var ju faktiskt lite speciellt. Saul var nämligen den enda som sålde just det gräset ("Pineapple express") och mannen som dödade kinesen var personen som hade fixat gräset. Dale plussar ihop det ena med det andra och kommer fram till att de båda lever väldigt farligt eftersom Ted säkerligen skulle känna igen den kastade jointen's innehåll, och därför vill han döda vittnet. Sen börjar årets fulaste katt och råtta jakt, och det ena dummare och fulare än det andra händer.

Denna filmen innehåller så jäkla låg och tråkig humor så den blir asrolig(blandat med bara jäkligt roliga saker ska sägas)! Saul har en polare som jobbar för han som heter Red som är rätt så spektakulär i filmen, han verkar överleva det mesta om man säger så. Sen så är ju den underbart fina Amber Heard (spelar Angie, Dale's flickvän) med i filmen också, vilket inte gör filmen sämre.



Filmen når upp till hela 4 rullade popcorn av 5! Asrolig film, se den!

//J

Inga kommentarer:

 
Blogglista.se